PGO.nl
Lachende vrouw met hoofddoek die naar rechts aan het wijzen is Keuzehulp icon

Welke PGO past bij jou?

Een groeiende groep huisartsen, ggz-instellingen, ziekenhuizen en zelfstandige klinieken kan al veilig verbinden met PGO’s. Een belangrijke mijlpaal bereiken we in de zomer. Dan kan 96% van alle huisartsen dit. Patiënten kunnen deze huisartsen opzoeken in hun PGO, verbinding maken en hun gegevens bekijken.

PGO’s

Op PGO.nl vind je alleen PGO’s die via MedMij kunnen verbinden met zorgverleners. MedMij is de Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens. Wij helpen je bij het uitzoeken van de juiste PGO. Je kunt daarna zelf jouw zorgverlener opzoeken in jouw PGO en verbinding maken.

 

Je zal niet direct alle huisartsen, ggz-instellingen, ziekenhuizen en zelfstandige klinieken vinden in je PGO. Maar daar wordt hard aan gewerkt. Kijk op onze tijdlijn wanneer deze zorgverleners aangesloten moeten zijn.

 

Elke PGO ziet er anders uit. En in elke PGO kan je weer andere gegevens bijhouden. Kies dus een PGO met functies die jij belangrijk vindt.


Drimpy


Ivido


Patients Know Best


Quli

 

Zodos

 

 

*De koppeling en uitwisseling van gegevens met apps en wearables verloopt NIET via MedMij. Dit wil zeggen dat de veiligheid van deze gegevensuitwisseling niet wordt gewaarborgd door de strikte afspraken van MedMij met de PGO.

 

Zodra er meer PGO’s zijn die via MedMij kunnen verbinden met zorgverleners en zorginstellingen, vullen we de lijst aan.