Medisch-specialistische zorg

Een PGO is voor de meeste mensen nieuw. Voor de patiënt en voor de zorgverlener. Op PGO.nl vinden professionals in de medisch-specialistische zorg communicatiematerialen om patiënten te informeren over PGO’s. En om hen te stimuleren een PGO te gebruiken. Ook vind je er informatie over hoe een PGO jouw werk kan veranderen.

In samenwerking met

Meer informatie

Toolkit

De toolkit is gevuld met communicatiemateriaal dat zorgverleners kunnen gebruiken om PGO’s bij hun patienten of clienten onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld video’s, social media uitingen, posters en voorbeeldteksten.

Toolkit

VIPP 5

Het VIPP5-programma helpt instellingen van medisch-specialistische zorg, en audiologische centra om de volgende stap te zetten in de digitale informatie-uitwisseling met de patiënt.

VIPP 5

VIPP Centraal

Blijf op de hoogte op VIPP Centraal. Hier staat nieuws en actuele informatie rond het programma VIPP 5. Maar ook beproefde voorbeelden en praktische tips uit zorginstellingen.

VIPP Centraal

Tips van versnellers – VIPP 5

In deze video delen de klinieken (Reumazorg Zuid West Nederland, Women’s Health care) en MedMij hun ervaringen en tips voor het behalen van module 1 van de VIPP 5-regeling.

Veelgestelde vragen medisch-specialistische zorg

Veelgestelde vragen medisch-specialistische zorg

Actueel nieuws

Nieuws 21 oktober 2021

Vergroot jouw kennis over PGO’s met nieuwe e-learning

Read newsitem Vergroot jouw kennis over PGO’s met nieuwe e-learning
Nieuws 20 september 2021

Veel animo voor webinar ‘Mijn patiënt heeft een PGO’

Read newsitem Veel animo voor webinar ‘Mijn patiënt heeft een PGO’
Nieuws 02 september 2021

PGO-demo sessie

Read newsitem PGO-demo sessie
Ervaringsverhaal 02 juni 2021

Hester Rippen, directeur Stichting Kind en Ziekenhuis: “Mooi om te zien hoe PGO’s beginnen te leven, bij zorgverleners én bij potentiële gebruikers”

Read newsitem Hester Rippen, directeur Stichting Kind en Ziekenhuis: “Mooi om te zien hoe PGO’s beginnen te leven, bij zorgverleners én bij potentiële gebruikers”
Artikel 01 juni 2021

PGO en beperkte digivaardigheden: Tips en adviezen

Read newsitem PGO en beperkte digivaardigheden: Tips en adviezen