Dit zegt Drimpy over de eigen PGO:

Drimpy is de persoonlijke gezondheidsomgeving die regie geeft over je eigen gezondheid. Drimpy is eind 2010 ontstaan en was de eerste PGO in Nederland met het MedMij-label. Drimpy zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om al jouw gegevens rondom je eigen zorg op één plek terug te vinden.

Hierdoor hoef je niet telkens je verhaal opnieuw te vertellen, jouw gegevens zijn altijd en overal waar je ook bent. Je kan meehelpen aan je behandeling en kan je dokters en andere zorgverleners online updaten. Dit geeft je overzicht en inzicht in jouw zorg.

Je kunt in dagboeken je meetwaarden handmatig of via apps en wearables bijhouden en in grafieken zien. Gegevens zoals je aandoeningen, medicaties en allergieën kun je in dossiers opslaan. Via zogenaamde “bundels” kun je de voor jouw relevante meerwaarden en (MedMij) gegevens bundelen.

Met het netwerk van Drimpy heb je de mogelijkheid om andere gebruikers toe te voegen aan je PGO. Hier kan je bijvoorbeeld je zorgverleners, mantelzorgers, familie of vrienden toevoegen om vervolgens relevante informatie met ze te delen.

In het netwerk heb je de mogelijkheid om zorgteams te maken, waarin jij bepaalt welke mensen in een team moeten komen om jou te ondersteunen of bijeenkomen voor bijvoorbeeld een aandoening.

Ga door naar de website van Drimpy

De informatie op deze pagina komt van de maker van de PGO. Wij controleren deze informatie steekproefsgewijs.
Zie je iets dat niet klopt? Mail dan naar: pgo@patientenfederatie.nl

Kan via MedMij verbinden met

MedMij is de Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens.

Huisartsen

Ggz-instellingen

Bij beperkt aantal instellingen

Laboratoria

Bij beperkt aantal laboratoria

Zelfstandige klinieken

Bij beperkt aantal klinieken

Ziekenhuizen

Bij beperkt aantal ziekenhuizen

Apotheken

Bij beperkt aantal apotheken

Functies

Deze functies kun je gebruiken in de PGO, buiten het ophalen van gegevens bij jouw zorgverlener(s).

Contact met helpdesk

E-mail

support@drimpy.com

Bellen

+31 20 774 99 02

Chatten

Webformulier

Koppelt met apps

MedMij is niet verantwoordelijk voor de uitwisseling tussen een PGO en apps. Kijk voor informatie over de veiligheid daarvan in de privacy voorwaarden van de PGO.

Nee

Koppelt met apps van slimme apparaten

MedMij is niet verantwoordelijk voor de uitwisseling tussen een PGO en apps. Kijk voor informatie over de veiligheid daarvan in de privacy voorwaarden van de PGO.

Nee

Beschikbaar als app

Nee

Overige informatie

Mocht de koppeling met een bepaalde app nog niet mogelijk zijn, dan kun je als gebruiker een verzoek indienen. Bij 50 unieke verzoeken zorgt Drimpy ervoor dat koppeling met de betreffende app mogelijk wordt.

Screenshots

Hoe werkt Drimpy?

Bekijk dit filmpje voor meer informatie over Drimpy.

Bekijk dit filmpje voor meer informatie over Drimpy.

Inschrijven PGO-alert

Een steeds grotere groep huisartsen, ggz-instellingen, ziekenhuizen en zelfstandige klinieken kan al veilig via MedMij gegevens uitwisselen met PGO’s. Wil je een seintje bij nieuwe ontwikkelingen? Vul dan je gegevens in.

Inschrijven PGO-alert
Inschrijven PGO-alert