Terug naar alle events

Maandelijks webinar – Mijn patiënt heeft een PGO met MedMij-label

Patiëntenfederatie Nederland en MedMij organiseren elke tweede donderdag van de maand een online webinar ‘Mijn patiënt heeft een PGO met MedMij-label: wat is dat?’. Hierin beantwoorden we de veel gestelde vragen van zorgprofessionals over persoonlijke gezondheidsomgevingen.

Patiënten kunnen al veilig een kopie van hun huisartsgegevens in een PGO verzamelen. Want bijna elke huisarts heeft een MedMij-label. Het aantal ziekenhuizen, ggz-instellingen en andere zorginstellingen met een MedMij-label is nog beperkt. Maar er komen er steeds meer bij. Daardoor kunnen patiënten steeds meer verschillende medische gegevens in een PGO met MedMij-label ophalen.

Hoe communiceer je met jouw patiënten over een persoonlijke gezondheidsomgeving? Welke PGO’s zijn er en wat is het verschil met een portaal? Hoe beantwoord je vragen over veilige overdracht van gegevens en of PGO’s betrouwbaar zijn? Naar wie verwijs je jouw patiënt voor meer informatie?

In dit webinar komen dergelijke vragen aan bod en wordt inzicht gegeven in de werkwijze van MedMij. Het webinar is geschikt voor iedereen in het zorgaanbiedersveld. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit informatieve uurtje. Uiteraard is er tijd om vragen te stellen.

Terug naar archief

Andere events